Butik för salvor och cerat


Här i min butik kan du köpa vårdande och mjukgörande salvor och cerat för nos och tass (mitt företag är registrerat hos kemikalieinspektionen). Skulle du råka få salva eller cerat på dina händer, fötter eller läppar, eller i dig för den delen, så är de helt ofarliga (såvida du inte är allergisk mot något i innehållet förstås). Alla ingredienser är 100% naturliga. De flesta växterna/örterna som finns i produkterna har jag själv odlat.

Salvorna och ceraten kan bland annat används för att skydda och förebygga uttorkning av ditt husdjurs trampdynor. Börja smörja regelbundet när höst och vinterrusket kommer. Har olyckan redan skett, då vårdar du torrsprickorna genom att smörja tassarna med tassalvan 2-3 gånger per dag.

Så här beställer du

Du beställer antingen via beställningsformuläret längst ner på denna sida eller genom att skicka ett meddelande till mig via min mail mona@ortagumman.se där du uppger vad du vill köpa, ditt namn och din adress. Avvakta sedan min bekräftelse. (Håll gärna koll i din skräppost om mitt mail skulle ha hamnat där.)

Fraktkostnad

Det tillkommer en fraktkostnad på 39 kr på alla köp som ska skickas. Bor du i närheten så är du välkommen att hämta varan själv.

Betalning

Betalning sker med swish efter att jag meddelat att ditt paket har skickats.

Just nu finns följande salvor och cerat på lager

Ringblomssalva med sheasmör, 30 ml

Mjukgörande för tass och nos. Skyddar, mjukgör, vårdar och förebygger sprickor. Vattenfri. Doftar fräscht av apelsin, grapefrukt och lavendel.

Läs mer om salvan här…

Kamomill- och lavendelsalva, 60 ml

Vårdande för tass och nos. Skyddar, mjukgör, vårdar och förebygger sprickor. Vattenfri. Doft av kamomill och lavendel.

Läs mer om salvan här…

Cerat i pappershylsor och i plasthylsor.
Cerat på Kamomill- och humle och sheasmör

Kamomill och humle är vårdande och lugnande. Sheasmör är mjukgörande och återfuktande. Skyddar mot kyla och torrhet eftersom de är vattenfria.

Läs mer om ceraten här…

Salvor och cerat på beställning

Jag tillverkar även salvor och cerat på beställning till dina husdjur om det är så att du kanske vill ha någon speciell örtolja eller eterisk olja i. Basoljorna som finns att välja på är raps- eller olivoljeutdrag på ringblomma, kamomill eller lavendel (kan variera efter säsong). Vaxet jag använder är bivax. Jag kan även tillsätta sheasmör eller andra välgörande ingredienser. Priset blir något dyrare för specialbeställningar. Kontakta mig på min e-post mona@ortagumman.se om du vill ha en specialsalva.

Om du vill göra din egen salva, så hittar du olika recept på min blogg.

Beställningsformulär

Integritetspolicy